غلامحسین نیکوکار؛ عبدالرحمن احسان؛ زهراسادات سلیمان زاده
دوره 7، شماره 15 ، بهار 1390، ، صفحه 75-98
چکیده
بودجه به عنوان اهرمی اصلی در برنامه ریزی و مدیریت هر سازمان به شمار میآید. سازمانها نیز به طور کلی، به دنبال استفاده مطلوب از هزینههای انجام شده و کسب بیشترین بهرهوری و تحقق اهداف از پیش تعیین شده با به کارگیری کمترین منابعاند. مدیریت منابع مالی مشتمل بر مواردی همچون برآورد منطقی، بودجهریزی عملیاتی و استقلال مالی است که ارتباطی ...
بیشتر
بودجه به عنوان اهرمی اصلی در برنامه ریزی و مدیریت هر سازمان به شمار میآید. سازمانها نیز به طور کلی، به دنبال استفاده مطلوب از هزینههای انجام شده و کسب بیشترین بهرهوری و تحقق اهداف از پیش تعیین شده با به کارگیری کمترین منابعاند. مدیریت منابع مالی مشتمل بر مواردی همچون برآورد منطقی، بودجهریزی عملیاتی و استقلال مالی است که ارتباطی مستقیم و تنگاتنگ با شیوه بکارگیری منابع انسانی دارند.
توجه بیشتر به موارد یاد شده و اجرایی کردن آنها، علاوه بر تعالی منابع انسانی رسانه، به طور ویژه به ایجاد انگیزۀ بیشتر، تلاش مضاعف، افزایش روحیۀ مشارکتی و بهرهوری بالاتر در این نوع سازمانها میانجامد. مدیریت منابع مالی با بودجهبندی صحیح و مطابق با اهداف، ضریب بهرهگیری از منابع انسانی مطلوب را فراخور حال سازمان، بالا خواهد برد. بههمین منظور، مقاله پیشرو با نظر به انواع بودجهبندی و مراحل مختلف آن در تکوین فعالیتهای سازمانی، تأکید و توجه ویژهای بر منابع انسانی یا سرمایههای انسانی به مثابهی اساسیترین منابع هر سازمان، و به طور ویژه سازمانهای رسانهای دارد.
حبیب ابراهیم پور؛ افسانه حسینی
دوره 5، شماره 9 ، پاییز 1388، ، صفحه 105-122
چکیده
بهمنظور برداشتن گامهایی مؤثر، وضع حاکم بر معاونت صدا در خصوص برنامهریزی و مدیریت منابع انسانی بررسی شد. روش بهکاررفته در این تحقیق از نوع پیمایشی – توصیفی است. با جمعآوری دیدگاه مدیران و مسئولان و کارشناسان (حداقل دارای مدرک کارشناسی) معاونت صدا که جامعة آماری حدود 1000نفر و حجم نمونه حدود 200 نفرند، معیار برنامهریزی و ...
بیشتر
بهمنظور برداشتن گامهایی مؤثر، وضع حاکم بر معاونت صدا در خصوص برنامهریزی و مدیریت منابع انسانی بررسی شد. روش بهکاررفته در این تحقیق از نوع پیمایشی – توصیفی است. با جمعآوری دیدگاه مدیران و مسئولان و کارشناسان (حداقل دارای مدرک کارشناسی) معاونت صدا که جامعة آماری حدود 1000نفر و حجم نمونه حدود 200 نفرند، معیار برنامهریزی و مدیریت و بهبود عملکرد منابع انسانی از مدل تعالی بنیاد اروپایی مدیریت کیفیت (EFQM) ارزیابی گردید. نتیجة این ارزیابی مشخص کرد که معاونت صدا در این معیار، امتیازی کمتر از متوسط را کسب کرد و بیانگر این است که معاونت صدا از وضع مطلوب فاصلة درخور توجهی گرفته و در ابتدای سفر خود به سمت تعالی سازمانی است. پیشنهاد میشود که معاونت صدا با در نظرگرفتن نقاط قوت و ضعف خود و با اولویتبندی موارد بهبوددهنده به استقرار نظام ارزیابی عملکرد مبتنی بر معیارهای مدل تعالی بنیاد اروپایی مدیریت کیفیت همت گمارد.