اخبار و اعلانات

انتشار شماره بهار 98 ( شماره 29) در خردادماه

به استحضار پژوهشگران و نویسندان علافمند به حوزه ارتباطات و رسانه می رساند؛ همکاران ما در فصلنامه "رسانه های دیداری و شنیداری" در حال انجام امور آماده سازی و چاپ مقالات شماره 29 هستند که انشاءالله پس از تکمیل و تأیید اعضای محترم تحریریه، جهت استفاده شما عزیزان، بر روی سامانه فصلنامه به نشانیhttp://javm.iribu.ac.ir قرار خواهد گرفت.

مطالعه بیشتر

فصلنامه «رسانه های دیداری و شنیداری» در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه شد

با احترام؛ به استحضار اساتید، دانشجویان و پژوهشگران گرامی می رساندکه فصلنامه علمی پژوهشی «رسانه های دیداری و شنیداری» در دی ماه 1397 با فراهم آوردن مقدمات لازم و پس از ارزیابی کارشناسان محترم پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در این پایگاه نمایه شد.

مطالعه بیشتر

کسب مجوز علمی پژوهشی و تغییر نام فصلنامه "رادیو تلویزیون"

به استحضار اساتید، پژوهشگران و دانشجویان گرامی حوزه ارتباطات و رسانه می‌رساند:   فصلنامه "رادیو تلویزیون" با تغییر نام به "رسانه های دیداری و شنیداری" و بر اساس مجوز به شماره‌ی 3/18/154357 مورخ 97/7/7   وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به کسب رتبه‌ی علمی و پژوهشی شد. بر همین اساس، این فصلنامه از شماره‌ی 28 علمی-پژوهشی است.